Filtrera produkter

FILMMYS MED POPCORNMASKIN

Det finns mycket som man kan önska av det perfekta hemmet. En pool, ett stort garage, fönster med en vacker utsikt, en hemmabiosalong, samt allt annat som fantasin skapar. Men om detta är långt inom räckhåll kan man ibland få hålla tillgodo med det lilla. Bara en sådan sak som en popcornmaskin kan göra att helgerna och vardagskvällarna känns extra lyxiga. Det kan vara en investering i mycket framtida glädje.

Varför en popcornmaskin?

Normalt sägs det att film ska ses på bio av den anledningen att det där infinner sig en alldeles speciell atmosfär. Men faktum är att det med anledning av de allt större teveapparaterna i de svenska hemmen går att skapa en sådan hemma utan några större problem. Om man redan har en stor teve så är det enda som saknas en popcornmaskin. En sådan ger den där mysiga biokänslan och gör så att man helt och hållet kan slappna av och drömma sig bort i filmens värld.

Vilka modeller finns?

Popcornmaskiner finns i många olika varianter, men de vanligaste är dock anpassade för hemmabruk. Normalt har de en storlek som gör att de enkelt kan placeras på ett bord i köket eller varför inte i anslutning till teveapparaten. Men om man verkligen vill ha en maskin som är precis som de stora modellerna vilka man oftast hittar på biograferna går det också gå bra. Det viktigaste är ju att dina biokvällar blir minnesvärda. Bland de olika varianterna finns dessutom sådana som poppar dina popcorn i olja, medan andra använder det mer hälsosamma alternativet varmluft. Med varmluftspoppade popcorn slipper du alltså den feta oljan.